Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Emniyet Müdürü'nden HGC'nin Yeni Yönetimine Ziyaret

Hatay Emniyet Müdürü’nden HGC’nin Yeni Yönetimine Ziyaret

Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin (HGC) yeni yönetimini ziyaret etti. Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni dönemde başkanı Abdullah Temizyürek‘i tebrik eden Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Hatay’ın güvenliği hakkında önemli bilgiler verdi.

Hatay Emniyet Müdürü’nden HGC’nin Yeni Yönetimine Ziyaret

HGC’nin yeni başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulunu tebrik ederek bir süre sohbet eden Yavuz, “Öncelikle Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı Abdullah Temizyürek’i kutluyorum. Önceki yönetim kurulu şahsımı ziyarete gelmişti. Bende iade-i ziyarette bulunmak istedim. Halef ve selef başkanlara gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ederim. İki buçuk aydır Hatay’da görev yapıyorum. Samsun’dan buraya gelirken, buranın sorumluluğunu iyi biliyordum. Hatay’da suç oranı nüfusuyla orantılı. Nüfus olarak Türkiye’de 13’üncü sıradayız. Suç oranlarına bakıldığında yine aynı basamakta yer alıyoruz. Nüfus ve suç dengesi normal seyrinde ve dengeli gidiyor.” sözlerine yer verdi.

2019’a En Çok Darp ve Hakaret Suçu Hatay’da İşlendi

Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, “Biz zaten işleyen bir çarkın başına geldik. Bu çarkı yine en güzel şekilde, hatasız bir şekilde işletmek istiyoruz. Bazı ekipleri daha aktif hale getirdik. Bu süreç içerisinde yeni ekipler oluşturduk. Hatay’da en büyük sorun trafik gibi gözüküyor. Trafik şubedeki arkadaşlarımız burada özverili bir şekilde çalışıyor. Fakat trafik sorunu, altyapıdan kaynaklanan bir sorun ve altyapının hemen çözülmesini bekleyemezsiniz. Biz ana arterlerde sabah ve akşam trafiği rahatlatmak için gayret ediyoruz. Ekiplerimiz bu doğrultuda çalışıyor. 2019’yılına baktığımızda en çok suç Hatay’da darp ve hakaret üzerine işlenmiş gibi duruyor. Tabi genel raporu 2020’nin ilk aylarında açıklayacağız. Tüm ekiplerimiz vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde yaşayabilmesi, dolaşabilmesi için 7/24 gayret gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER