Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay Emniyetinden Geniş Çaplı Denetim

Hatay Emniyetinden Geniş Çaplı Denetim

Hatay Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, kış lastiği, emniyet kemeri ve kırmızı ışık ihlali denetimlerinde bulundukları bildirildi. Hatay Valiliği, Trafik denetimlerine ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanımı, ters yön, hatalı park, emniyet kemeri ve kask gibi ihlallere yönelik 19-21 Ocak 2022 tarihleri arasında Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri ile denetim gerçekleştirilmiş, 537 araç ve araç sürücüsüne ilgili maddelerden idari para cezası uygulanmıştır.

Karlı ve buzlu yollarda trafik kazalarının önlenmesi, güvenli bir trafik ortamının sağlanması amacıyla 21-24 Ocak 2022 tarihleri arasında 15 ekip 30 personelin katılımı ile ‘Kış Lastiği Denetimi’ gerçekleştirilmiş, 1.049 araç ve sürücüsü kontrol edilmiştir.

Trafik güvenliğinin arttırılması, kazaların önlenmesi, trafik kazası sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi, sürücülerin ve yolcuların trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla 20 Ocak 2022 tarihinde ‘Emniyet Kemeri Denetimi’ gerçekleştirilmiş, 1683 araç kontrol edilmiş, emniyet kemeri kullanmayan 230 sürücüye ilgili maddelerden trafik idari para cezası uygulanmıştır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER