Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Gastronomi Evi’ne İstanbul Portaxe’de “Yılın Çıkış Yapan Mekânı” Ödülü

Hatay Gastronomi Evi’ne İstanbul Portaxe’de “Yılın Çıkış Yapan Mekânı” Ödülü

İstanbul Portaxe’te gerçekleştirilen Altın Taç Ödülleri gecesinde UNESCO Hatay Gastronomi Evi’ne “Yılın Çıkış Yapan Mekân Ödülü” verildi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş’ın girişimleri ile Hatay’a kazandırılan UNESCO Hatay Gastronomi Evi, şehrin gururu olmaya devam ediyor.

Hatay Gastronomi Evi’ne İstanbul Portaxe’de “Yılın Çıkış Yapan Mekânı” Ödülü

Ulusal ve uluslararası alanda Hatay’ı ve Hatay’ın yemek kültürünü başarıyla temsil eden UNESCO Hatay Gastronomi Evi, İstanbul Portaxe’te gerçekleştirilen Altın Taç Ödülleri gecesinde ‘Yılın Çıkış Yapan Mekân Ödülü’ne layık görüldü.

Başkan Savaş ve Eşi, Türkiye’de Yaşanan Hazin Olaylardan Dolayı Geceye Katılamadı

UNESCO Hatay Gastronomi Evi, Tripadvisor ve Google yorumlarındaki olumlu geri bildirimlerin ve mekânı ziyaret eden misafirlerin görüşlerinin göz önünde bulundurulduğu ödül gecesinde Yılın Çıkış Yapan Mekân Ödülü’nü aldı.

Gastronomi Evi ekibi, Türkiye’de yaşanan hazin olaylardan ötürü duydukları üzüntü dolayısıyla törene katılamayan Başkan Savaş ve eşi Nazan Savaş adına ödülü aldı.

Başkan Savaş ve Eşi’nin Hizmetleri Sayesinde ‘Gastronomi Evi’ Açıldı

Ödül töreninde konuşan Gastronomi Evi Müdürü İpek Aslan, “Bugün bu ödülü almak için Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş ve gelecekti ancak ülkemizin geçirdiği kötü günlerden duydukları üzüntü dolayısıyla katılamadılar. Tarihi bir konak olan Gastronomi Evi’miz onların emekleri sayesinde hizmete açıldı. Ödülü, Gastronomi Evimizin ekibi ile birlikte onların adına teslim alıyoruz. Bizleri olumlu geri bildirimleri ile bu ödüle layık gören misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız” ifadesinde bulundu.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER