Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel'Hatay Halkı Hakkını İstiyor' Kampanyasına Defne Belediyesinden Destek

‘Hatay Halkı Hakkını İstiyor’ Kampanyasına Defne Belediyesinden Destek

Hatay Büyükşehir Belediyesince Hatay ilinin 4. Teşvik Bölgesinden, 5. Teşvik Bölgesi kapsamına alınması için başlatılan “’Hatay Halkı Hakkını İstiyor’ imza kampanyasına Defne Belediyesinden destek geldi.
Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman “Hatay Büyükşehir Belediyemizin Başlatmış olduğu kampanya kentimizin gelişimine doğrudan olumlu sonuçlar getirecek bir talebi kapsadığından dolayı bizlerde Defne Belediyesi olarak bu kampanya ya destek veriyor ve yetkililerden Hatay İlimizin 4. Teşvik bölgesi kapsamından 5. Teşvik bölgesi kapsamına alınmasıyla ilgili gerekli çalışmaların yapılmasını kamuoyu adına talep ediyoruz.” dedi.
Başkan Yaman “Hatay’ın 5. Teşvik bölgesine alınmasıyla birlikte önünün açılacağını ekonomisinin canlanacağını” vurguladığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
“Hatay’ın gelişimine doğrudan katkıda bulunacak olan teşvik bölgesinin bir kademe yükseltilmesi tüm Hataylıların yararına olacağı bir çalışmadır. Bu konuda tüm siyasi farklılıklarımızı bir kenara koyarak seçilmişler, atanmışlar ve tüm sivil toplum örgütleriyle el ele vermek bir Hataylı olarak hepimizin boynunun borcudur. Kentin gelişimine katkı sunacak projelerde, kampanyalarda bir olmak zorundayız.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’ın konuyla ilgili uzmanları bir araya getirerek organize ettiği konferanslar dizisi isabetli olmuş işin öneminin kavranması açısından büyük fayda sağlamıştır. Başkan Savaş ve çalışma arkadaşlarına İlimiz için büyük önem taşıyan çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Sayın Lütfü Savaş’ın başlatmış olduğu kampanyayı destekliyor, Tüm siyasi partileri, tüm sivil toplum örgütlerini kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Bizler Defne Belediyesi olarak Hizmet Binalarımızda ‘Hatay Halkı Hakkını İstiyor’ adlı kampanya içinimza toplayarak sosyal medya hesaplarımızdan kampanyanın tanıtımını yaparak ve halkımıza kampanyanın önemini anlatarak bir farkındalık oluşturmak ve konuyla ilgili geniş katılımlı bir kamuoyu yaratmak için elimizden gelen her desteği vereceğiz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER