Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay HDP İl Örgütü'nden Kardeş Aile Kampanyası

Hatay HDP İl Örgütü’nden Kardeş Aile Kampanyası

Hatay HDP İl Örgütü Eş Başkanlar Kerem Nalbant ve Aysel Eşiyok, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüsüne ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

Hatay HDP İl Örgütü’nden Kardeş Aile Kampanyası

Hatay HDP İl Örgütü Eş Başkanlar Kerem Nalbant ve Aysel Eşiyok, “Çin’in wuhan kentinde çıkan korona (Covit­_19) salgını kısa süre içinde tüm dünyaya yayıldı. Dünyanın süper devletleri olarak kendilerini tanımlayan, ABD,ÇİN,AB devletleri,Rusya ve gelişmekte olan Türkiye gibi ülkeler hazırlıksız yakalanarak Korona Virüs karşısında ağır kayıplar verdiler.

Türkiye’de ise, Çin,ABD ve AB ülkelerine nazaran geç yakalanması bir avantajken, AKP ve saray iktidarının krizi doğru yönetememesi tüm avantajları dezavantaja dönüştürmüştür. Covit_19 salgınından hemen sonra milli seferberlik ruhu ilen meseleye partiler üstü yaklaşılması gerekirken, saray iktidarının bu ayrıştırıcı tutumu milli birlik duygularına gölge düşürmüştür.

“AKP’nin Kendi İktidarını Yaşatmaktan Başka Derdi Yok”

AKP genel başkanı, Recep Tayyip Erdoğan seçim meydanlarında sık kurduğu cümlelerden biri, vatandaşı yaşat ki devlet yaşasın; Ancak geldiğimiz aşamada vatandaşın devlete en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde, AKP’nin kendi iktidarını yaşatmaktan başka derdinin olmadığı açığa çıkmaktadır.

Sarayın korona virüs salgınını iyi yönetmemesinden kaynaklı 5 milyona yakın insan, işsizler ordusuna eklenmiş oldu. İşte böylesi bir zamanda dayanışma duygularını ön plana çıkarmak ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için ,HDP genel merkezimizin başlatmış olduğu kardeş aile kampanyasını,Hatay HDP il örgütü olarak başlatıyoruz .

İktidarın Kaderine Terkettiği Vatandaşlarla Aramıza Paylaşma Ağları Örüyoruz

Bizler iktidarın, korona salgınıyla bir kez daha kaderine terk ettiyi insanlarımızla aramızda dayanışma ve paylaşma ağları örüyoruz . Bizler yalnızlığa terk edilen her aileyi her sokağı her mahalleyi dayanışma ağlarıyla birleştiriyoruz . Kimse bu salgında yalnız kalmasın diye aşımızı ,ekmeğimizi ve imkanımızı paylaşıyoruz. Paylaşarak dayanışmak isteyen herkesi birer aileyle buluşturuyoruz.

İlk adımı Millet Vekillerimiz atıyor. Her vekilimiz 10 aile ile dayanışacak. İl ve ilçe tespit komisyonlarımız kurulacak. Dayanışmak isteyen herkes bu komisyonlar üzerinden harekete geçebilecek.

Unutmayın evde ve gitmek zorunda kaldığınız işyerlerinde yalnız kalmamak için dayanışıyoruz. Bizler paylaşıyoruz Bizler dayanışıyoruz.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER