Pazar, Aralık 14, 2025
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay için bakanlıktan destek istendi

Hatay için bakanlıktan destek istendi

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığındaki heyet, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Ankara’da ziyaret etti.

 

Kültür ve Turizm Bakanı’nı ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, Lütfi Kaşıkçı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan ve MHP Hatay İl Başkanı Metin Taşçı katıldı.

 

Hatay İçin Destek Talebinde Bulunuldu

 

 

Depremin ardından yaralarını sarmaya çalışan Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için yapılması planlanan projelerin ele alındığı görüşmede, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a kentteki mevcut durum hakkında bilgi verildi ve bakanlıktan destek talebinde bulunuldu. Heyet, görüşmeden olumlu izlenimlerle ayrıldı.

 

 

Toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Vali Mustafa Masatlı, şunları kaydetti:

“Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un başkanlığında, milletvekillerimiz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Kadim şehrimiz Hatay’ın kültürel varlıklarının ihya, inşa ve imar sürecindeki gelinen noktayı değerlendirdik. Aynı zamanda şehrimizin turizm potansiyelini artıracak projeleri ve planlanan yatırımları masaya yatırdık.”

Ziyaret, heyetin Bakan Ersoy ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

 

(Kurtuluş Gazetesi)

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER