Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haber"Hatay için Bir araya geldik"

“Hatay için Bir araya geldik”

 

Hatay’ın tanımış ve saygın iş insanlarından Ekrem Kondakçı’nın ev sahipliğinde ihracatçı ve nakliyecilerin sorunları masaya yatırıldı. Toplantıda Hatay’ın refahı, mutluluğu ve kalkınması için karşılıklı istişarelerde bulunarak nakliyecilerin sorunları dile getirildi ve çözüm konusunda bilgi alış verişinde bulundular.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Sn. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur , Hatay Milletvekili Serkan Topal, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Hatay’ın tanınmış işin insanları ; Ekrem Kondakçı, Necjdat Sin, Mevlüt Gümüş, Ali Kavak , Halef Günay, şeyh İlmettin Eskiocak, Cemil Sedef ve nakliyeciler katıldı.

Topaltı ile ilgili bilgi veren CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur “ kıymetli ihracatçı serkanve nakliyeci iş insanlarımızla bir araya geldik. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Sn. Lütfü Savaş, Hatay Milletvekilimiz Sn. Serkan Topal, Samandağ Belediye Başkanımız Sn. Refik Eryılmaz’ın katılımıyla gerçekleşen buluşma da Hatay’ın refahı, mutluluğu ve kalkınması için karşılıklı istişarelerde bulunduk.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER