Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaHatay İl Sağlık Müdürlüğüne ziyaret

Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne ziyaret

Hürriyet Sağlık-Sen, deprem bölgesindeki sağlık çalışanlarının ve sağlık kurumlarının sorunlarını çözmek adına Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.


Hürriyet Sağlık-Sen Dış İlişkiler ve Basından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Serdar Kahraman başkanlığındaki heyette ayrıca Hürriyet Sağlık-Sen Antakya İlçe Başkanı Nurettin Celal Demirel, ASM Komisyonu Üyesi ve İskenderun İlçe Başkanı Şirin Sayğan, Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet İsmail Arslan ve Hatay İl Sağlık Müdürlüğü İş Yeri Temsilcisi Halit Nazıroğlu’da yer aldı. Heyet, deprem sonrası elde edilen verileri ve sağlık çalışanlarının taleplerini Hatay İl Sağlık Müdürü  Uzm. Dr. Tunga Barçın’a iletti.
Hürriyet Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Serdar Kahraman, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan ve toplam 11 ilimizde büyük yıkımlara sebep olan 6 Şubat depreminde en çok kaybın yaşandığı il olan Hatay’da on binlerce vatandaşımızı ve birçok sağlık çalışanımızı kaybettik. Ahirete irtihal eden tüm deprem şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.
Resmi ve özel birçok hastane ya yıkıldı ya da kullanılamaz hale geldi. Bu zorlu süreci birlikte atlatmak ve yaralarımızı birlikte sarmak için Hürriyet Sağlık-Sen genel merkezi olarak depremin ilk gününden bu yana sürekli deprem bölgesinde sahada yer aldık.
Genel başkanımız Sayın Erdoğan Çakmak başkanlığında 10 ay boyunca birçok saha çalışması yaptık. Elde ettiğimiz verileri ve sağlık çalışanlarımız tarafından bize iletilen tüm istek ve sorunları İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Tunga Barçın’a arz ettik.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER