Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay İl sağlık müdürlüğünün Covit konusundaki sorumsuzluğu pes dedirtti.

Hatay İl sağlık müdürlüğünün Covit konusundaki sorumsuzluğu pes dedirtti.

Antakyalı Tolga Temizsoy adlı makine mühendisi, geçtiğimiz hafta içinde gittiği hastanede kovid tanısı konmasa da, benzer belirtiler görülmesi üzerine, yakalandıkları hastalığın ciğerleri harap ettiği söylendi.

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Özel Kalem’den aranıp ilgilenileceğinin söylenmesine rağmen, aradan geçen 48 saate rağmen giden gelen olmaması ise şaşırttı.

Tolga Temizsoy adlı yurttaşın sosyal medya paylaşımı şöyle:
“Eşimle beraber Perşembe günü yaptırdığımız tomografi sonucu, hastalığın ciğerlerimize indiği tespit edildi. İşyerlerimize verilmek üzere verilen raporlarda kovid yazmamakla birlikte, 4 gündür PCR sonucu açıklanmayıp, herhangi bir sağlık kuruluşundan da arayan soran olmadı. Apartmanımızda başka bir vaka olduğundan dolayı, binamızda bulunmayan iki tane kişinin daha koronalı olduğunu söyleyip, apartmanımızı, Cuma günü kimseye haber vermeden karantinaya alıp gittiler.
Twitter’dan, Valiliği ve Sağlık Bakanlığı’nı etiketleyerek attığım mesaj sonucu, Sağlık Müdürlüğü Özel Kalem’den diyerek, özel numaradan biri aradı. ‘Attığınız tweet için arıyorum’ dedi, ‘En yakın zamanda ekipleri yönlendireceğiz’ bilgisini verdi. İki gün oldu bu konuşmayı yapalı, ama arayıp soran yok. Lütfen, ailenize ve kendinize dikkat edin. Hastalık, yanı başımızda! Nereden geldiğini anlayamıyoruz

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER