Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay MHP Milletvekili, Lütfi Kaşıkçı Gençlere Uyarılarda Bulundu.

Hatay MHP Milletvekili, Lütfi Kaşıkçı Gençlere Uyarılarda Bulundu.

Hatay MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, günümüzde gençler üzerindeki uyuşturucu etkisinin önüne geçilmesinde devletin aldığı önlemler ve verilen mücadele yanı sıra ailelerin de üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeleri gerektiğini bildirdi.
MHP’li Vekil Kaşıkçı, uyuşturucunun gençler üzerindeki olumsuz sonuçlarına dikkat çekerken, uyarılarını şöyle paylaştı:
“Uyuşturucu madde kullanımı yaşı gittikçe düşmektedir. Özellikle gençlerimizi hedef olan, onları bağımlı birer birey haline dönüştüren uyuşturucuyla topyekun bir mücadele içerisinde olmamız gerekir. Gençlerimizi bu illetin esaretinden kurtarmak sadece devletin sorumluluğuna bırakılmamalı, başta aileler olmak üzere, toplumun tüm kesimleri bu mücadeleye dâhil edilmelidir.
Emniyet güçlerimiz, uyuşturucuyla mücadele etmektedir. Ancak her anne-baba, çocuğunun başlıca emniyet ve güvenlik gücüdür. Çocuklarımızın sosyal çevresinin tanınması ve ihtiyaçlarının belirlenmesi, millî, manevi ve toplumsal değerlerinin öğretilmesi, en önemlisi de çocuklarımıza kulak verilmesi, onları bu tehlikeden uzak tutmak için önemli yararlar sağlayacaktır.
Buradan Türk Gençliğine seslenmek istiyorum. Sen ki, bizim geleceğimizsin. Bağımlı olma, özgür ol ve damarlarındaki asil kanı kirletme.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER