Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaHatay MKÜ 'de pilav günü

Hatay MKÜ ‘de pilav günü

Hatay MKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından “Pilav Günü” etkinliği düzenlendi. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 5.si düzenlenen etkinlik, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi bahçesinde gerçekleşti.
Etkinliğe MKÜ Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Erhan Yengil, Prof. Dr. Mehmet Turan, Genel Sekreter İbrahim Halil Çerçi, Sağlık Uygulama  Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Onur Koyuncu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Veysel Eren:şunları söyledi:
“Geçtiğimiz yıl hepimizi derinden etkileyen büyük deprem nedeniyle ara verdiğimiz bu etkinliğimizi, bugün yeniden hayata geçirebiliyor olmamız, bizim için ayrı bir sevinç kaynağı. Bu vesileyle, deprem sırasında göstermiş olduğunuz üstün çabalar ve fedakarlıklar için her birinize şükranlarımı sunmak istiyorum. Deprem gibi zorlu bir sınavdan geçtikten sonra, bugün burada, el ele, gönül gönüle vererek düzenlediğimiz bu etkinlik, ne kadar büyük bir aile olduğumuzun da bir göstergesidir.
Hepinizin emekleri ve azmi, hastanemizi sadece Hatay’ımızın değil, bölgemizin de önde gelen sağlık kuruluşlarından biri yapmıştır. Günümüzde, daha güçlü, daha dayanıklı ve daha hazırlıklı bir toplum yaratma yolunda çabalarınız paha biçilemez kıymete haizdir.
Bu güzel organizasyonu hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum“
Açılış konuşmasının ardından pilav ve tatlı ikramı yapıldı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER