Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Okul Sporlarında Filenin Yıldızları Belli Oldu

Hatay Okul Sporlarında Filenin Yıldızları Belli Oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü İskenderun Kapalı Spor Salonunda, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Yıldız Kız-Erkek Voleybol Hatay İl Birinciliği müsabakalarının final maçı tamamlandı.

Hatay Okul Sporlarında Filenin Yıldızları Belli Oldu

Okul Sporları Yıldız Kız – Erkek Voleybol İl Birinciliği müsabakaları, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştiriliyor. Hatay Okul Sporları İl Temsilciliğinin faaliyet takviminde yer alan  Okul Sporları Yıldız Kız – Erkek Voleybol İl Birinciliği müsabakaları  sonucunda derece elde eden takımlar kupalarını aldı.

Arsuz Gökmeydan Okulu Hatay Erkek Voleybol Şampiyonu Oldu

Okul Sporları Yıldız Erkek Voleybol İl Birinciliği turnuvasında Hatay Şampiyonu Arsuz Gökmeydan Ortaokulu oldu. Arsuz Gökmeydan Ortaokulu, Arsuz Çetillik Ortaokulu ile karşılaştı ve rakibini yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya şampiyonluk kupaları ile koşan öğrenciler, şampiyonluk kupasını takdim ettiler. Öğrencilerin sevincine ortak olan Kaymakam Sarı kupayı alarak öğrencileri kutladı.

Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulu Hatay Kız Voleybol Şampiyonu Oldu

Hatay Okul Sporlarında Filenin Yıldızları Belli Oldu

Okul Sporları Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği turnuvasında finale kalan Arsuz Tatarlı Ortaokulu ve Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulu karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen müsabaka sonucunda Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulu Hatay şampiyonu oldu.

Hatay’ı Türkiye Müsabakalarında Temsil Edecekler

Okul Sporları Yıldız Kızlar İl Şampiyonu Dörtyol Mehmet Akif Ortaokulu, ikinci olan Arsuz Tatarlı Ortaokulu ile Okul Sporları Yıldız Erkekler İl Şampiyonu Arsuz Gökmeydan Ortaokulu,  ikinci olan Arsuz Çetillik Ortaokulu Hatay’ı Türkiye grup müsabakalarında temsil etme hakkına sahip oldu.

Okul Sporları Yıldızlar İl Birinciliği Güreş Şampiyonasında Menekşe Ekinci’de il birincisi olarak, bölge yarışmasında Hatay’ı temsil etmeye hakkı kazandı.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Arsuz ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Dörtyol ilçe Milli Eğitim Müdürü Ragıp Güneş ve Gençlik ve Spor İskenderun İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından müsabakalar sonunda şampiyon olan okul takımlarıyla, sporcularına kupa ve madalyaları takdim edildi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber
Diğer güncel spor haberleri için: Spor Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER