Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Polis Akademisi Müdürü Zeki Balcı, Başarılarını Katlıyor

Hatay Polis Akademisi Müdürü Zeki Balcı, Başarılarını Katlıyor

Hatay Polis Akademisi Müdürlüğü’ne İçişleri Bakanlığı ataması ile getirilen Zeki Balcı, her geçen gün başarılarını arttırmaya devam ediyor. Tanıyan herkesin gönül bağı kurduğu Zeki Balcı, devlet, millet ve bayrak sevdalısı olarak bilinir. Müdür Zeki Balcı, çalışkan ve titiz çalışmaları ile hain yapılandırmalara karşı duruşu ile başarılarını arttırıyor.

Hatay Polis Akademisi Müdürü Zeki Balcı, Başarılarını Katlıyor

Hatay Polis Akademisi Müdürü Zeki Balcı Kimdir?

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunan, son olarak Adana Bölge Emniyet Müdürlüğü Polis Teftiş Kurulu Başmüfettişliği görevini yürüten, Hatay Polis Akademisi yeni Müdürü Zeki Balcı, 2 yıl önce 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine yükseldi.

2015 yılı Şubat ayında İskenderun ilçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Zeki Balcı, İskenderun’un Asayişi noktasında birçok başarılı operasyon gerçekleştirdi.15 Temmuz gecesi de görevinin başında olan Zeki Müdür, devletine ve milletine olan bağlılığı ve vatan sevdasıyla yıllardır görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışanlardan biridir.

Vatandaşlar, “Zeki Müdür’ün bu başarılarının kimleri rahatsız ettiğini tahmin etmek ve kimleri beyhude algı operasyonlarına cesaretlendirebileceğini anlamak pek de zor olmasa gerek. Bizler Zeki Müdürümüzün yanındayız, onu çakallara yem etmeyiz” ifadelerine yer veriyor.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER