Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Şehidini Uğurladı

Hatay Şehidini Uğurladı

Terör örgütü Pkk ile girilen çatışmada şehit düşen Altınözülü Piyade Er Mehmet Günay dualar ve gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Baski Tepe üs bölgesi mevkiinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda Tokatlı Piyade Uzman Çavuş Uğur Bora ile birlikte şehit düşen Altınözü Kıyıgörenli Piyade Er Mehmet Günay, İl Müftü Yardımcısı İrfan Açık’ın kıldırdığı cenaze namazı sonrasında dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hatay Şehidini Uğurladı

Çok sayıda vatandaş katıldı

Şehidimizin cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal ve İsmet Tokdemir, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, siyasi parti temsilcileri, şehidimizin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Salgınla mücadele kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen cenaze töreninde şehidimizin ay yıldızlı al bayrağa sarılı tabutu dualar ve gözyaşları harasında toprağına verildi. Törenden sonra şehidimizin anısına saygı atışı yapıldı. Bekar olan Şehit Piyade Er Mehmet Günay 21 yaşındaydı

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER