Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberHatay spor teknik patronu Tosyal "Erzurum deplasmanından 3 puanla döneceğiz"

Hatay spor teknik patronu Tosyal “Erzurum deplasmanından 3 puanla döneceğiz”

 

Erzurumspor ile karşılaşacak olan Hatayspor hazırlıklarını sürdürüyor.

İdman öncesinde basın mensuplarına geçtiğimiz hafta sonu oynanan Adana Demirspor ve önümüzdeki hafta oynanacak Erzurumspor hazırlıklarını değerlendiren Teknik Direktör Bayram Toysal Erzurumspor’un zafiyetlerini bildiklerini ifade ederken, başarılı futbolcusu Caner Hüseyin Bağ ise Erzurum’dan lider dönmek istediklerini ifade etti.

“ÜST DÜZEY TAKIMLARIN OYNADIĞI VERİLERLE OYNADIK”

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal takımın moralinin yüksek olduğunu ve hazırlıklarının sürdüğünü ifade ederken, hafta sonunda oynanacak Erzurumspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Toysal konuşmasında, “Adana Demirspor maçı doğru bir zamana denk geldi. Maçı zor da olsa kazanmasını bildik. Bu maçların zor olacağını biliyorduk. Bu konuyla alakalı olarak futbolcularımızla sürekli konuşmuştuk. Maçın başında talihsiz bir gol yememiz engel gibi gözükse de ilk yarıda dengeli bir maç geçti. İkinci yarıda futbolcu karakter ve kişiliğimiz daha fazla sahaya yansıdığı için verilerde de üstün olduğumuz için maçı çevirdik. En önemli ayrıntı bizim için üçüncü bölge de topun yüzde 74 pas yüzdesiyle oynandığını düşünecek olursak, bu veri üst düzey takımların yakaladığı bir veri olarak duruyor.”

“ÖNEMLİ BİR DEPLASMANA GİDİYORUZ”

Haftasonu oynanacak Erzurumspor maçı hakkında da konuşan Toysal, “Erzurumspor maçı önemli. Rakım yüksek. Onların da kendi içlerinde dezavatanjları var. Bu lige şuana kadar ayak uyduramadıklarını görüyoruz. Daha dengeli, daha kontrollü bir oyunla o maçtan da kayıpsız bir şekilde geldiğimizde Allah nasip ederse ilk yarı biz ligi kayıpsız bitirmek istiyoruz. Oraya kadar ki süreci iyi geçirmeye çalışacağız. Erzurum’un zafiyetlerini biliyoruz. O maçtan da puan veya puanlar alıp Hatay’a lider dönmek istiyoruz. Lider olmamız bizi etkilemiyor. Biz profesyonel bir takımız. İşimizi yapmaya çalışıyoruz.”

ZOR DEPLASMANDAN 3 PUANDAN DÖNECEĞİZ

Hatayspor’un yıldız oyuncusu Caner Hüseyin Bağ Erzurum maçına hazır olduklarını ifade ederek şu şekilde konuştu: “Adana Demirspor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Ligin en kritik maçını geride bıraktık. İlk yarıyı geride kapatmamıza rağmen bunun üstesinden geldik. Arkadaşlarımızla, hocalarımızla bütün olduk. Erzurum deplasmanına gideceğiz. Çok zorlu bir deplasman. Erzurum maçına hazırız. İnşallah oradan da 3 puanla dönebilirsek liderliğimizi koruyacağız.”

Etiketler:

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER