Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay Vali Yardımcısına Müebbet Hapis Cezası!

Hatay Vali Yardımcısına Müebbet Hapis Cezası!

Adana‘da, miras anlaşmazlığı yüzünden avukat kardeşi Altuğ Polat (41) ile annesi Afiyet İkbal Polat’ı (66) tabancayla öldüren Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat (45) ağırlaştırılmış müebbet ve 22 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Adana’da 2 yıl önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle annesini ve kardeşini öldüren o tarihte vali yardımcısı olan Tolga Polat, ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 22,5 yıl hapis cezası aldı.

NE OLMUŞTU?

Olay, 11 Ağustos 2020’de saat 22.30 sıralarında, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’ndeki Selahattin Şahin Apartmanı’nın 6’ncı katında meydana geldi. İddiaya göre, emekli coğrafya öğretmeni baba Şeref Polat’ın (67) bankada bulunan 1 milyon TL parası ile 300 dönüm arazi ve 4 bin metrekare arsanın aile içinde paylaşımına karar verildi. Ancak dönemin Hatay Vali Yardımcısı Tolga Polat’ın, mal paylaşımında anlaşamadığı annesi Afiyet İkbal ve avukat kardeşi Altuğ Polat ile arası bozuldu.

Olay günü tartışan Tolga Polat, önce kardeşini daha sonra annesini öldürdükten sonra teslim oldu. Adana 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Tolga Polat cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER