Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay Valiliği Açıklama Yaptı

Hatay Valiliği Açıklama Yaptı

Hatay Valiliğinden dün gece Antakya‘da yaşanan olay ile ilgili açıklama geldi.
17.09.2021 günü Altınçay Mahallesi Altınçay köprüsü mevkiisinde etrafa rastgele ateş açan 31… plakalı araçta bulunan şüpheli şahıslar Yunus Timlerinin dur ihtarına uymayarak içinde bulundukları araçla kaçmaya başlamışlardır.
Kovalamaca esnasında bahse konu şüpheli araçtan açılan ateş sonucu 4’ü polis memuru ve biri yabancı uyruklu olmak üzere 5 kişi yaralanmıştır.
Şüpheli araç Reyhanlı yolu Bozöyük köyü yakınlarında terkedilmiş halde bulunmuş olup yapılan aramalar sonucunda C.H., N.H, ve küçük yaşta olan H.H. isimli şahıslar yakalanmıştır.
Yakalanan H.H. isimli şüpheli şahsın yapılan üst aramasında 1 adet tabanca ele geçirilmiş olup Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir. Yakalanan C.H. ve N.H. isimli şahıslar mala zarar verme suçundan da arandıkları tespit edilmiş olup Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınmışlardır.
Ayrıca olaya karışan diğer firari şüphelilerin yakalanmasına yönelik Jandarma ekipleri ile birlikte Avsuyu Mahallesi’nde yapılan çalışmalar sonucu K.H., ve M.H. isimli şahıslar müstakil bir evin müştemilatında yakalanmışlardır. Yakalanan şüpheli şahısların yasal işlemleri yapılabilmesi için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine teslim edilmiştir.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER