Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Hatay’a 24 Katrilyonluk yatırım yaptık!”

“Hatay’a 24 Katrilyonluk yatırım yaptık!”


Ak Parti’nin 6. İl kongresinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’a 24 katrilyon yatırım gerçekleştirildiğini söyledi.
Antakya Atatürk Stadında yapılan, Ak Parti 6. İl Kongresine katılarak Hataylı vatandaşlara buluşan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sizlerden bugünden başlayarak, 2019’un Mart ayındaki belediye başkanlığı, Kasım ayındaki Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar bu heyecanı, coşkuyu, kararlılığı sürdürmenizi bekliyorum” dedi.
İktidara geldikleri 15 yıllık süreçte Türkiye’yi büyütür, güçlendirirken hiçbir ili ihmal etmediklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Ülkemizi 81 vilayetiyle ve 81 milyon vatandaşıyla kalkındırmak için gece gündüz çalıştık. Hatay’a 24 katrilyon yatırım yapmışız. Her şeyden önce eğitimde 7 bin 215 derslik inşa ederken, ilk ve orta öğretim öğrencilerimizin eğitimine, teşvik için ailelerimize 147 trilyon destek sağladık” diye konuştu.
Tek listeyle gidilen Ak Parti Hatay 6. İl Kongresinde Başkan seçilen İbrahim Güler de Atatürk Stadını dolduran vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER