Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel" Hatay’a iz bırakan eserler kazandırdıktan sonra milletvekili adayı olmayacağım"

” Hatay’a iz bırakan eserler kazandırdıktan sonra milletvekili adayı olmayacağım”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, ilimiz Hatay’a hak ettiği hizmetleri kazandırdıktan sonra bir daha milletvekili adayı olmayacağını söyledi. Gazetemize nezaket ziyaretinde Gazetemiz sahibi Sinan Seyfittinoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Cemil Yıldız ile sohbetinde, Hatay’ın hizmet anlamında alacaklı olduğunu, geçmiş yıllardan kalma alacağını da bu dönemde tahsil edeceğini kaydederek, “Hatay’a hizmette ‘BİZ’ anlayışı ile yola çıktık. AK Partili, CHP’li MHP’li Milletvekilleri, yerel yöneticiler, STK’lar, basın ve ilimizin dinamikleriyle el ele vererek birlikte hizmetleri getirme çabası içinde olacağız” dedi.
Geçmişteki hizmet eksiğinin bu dönemde kapatılacağını söyleyen Hüseyin Yayman, Partisinin Hatay’da yerel seçimlere çok iyi hazırlandığını ve en iyi adaylarla yarışa katılacaklarını kaydederken, mevcut 11 ilçe belediye sayısını arttıracaklarını ve büyükşehir belediyesini mutlaka kazanacaklarını söyledi. Yayman, şimdiki Büyükşehir yönetiminin Hatay’a hiçbir şey yapmadığını, geride kalan 9,5 yıllık Lütfü Savaş döneminin kayıp olduğunu savundu.
AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, hizmet önceliklerinin, ‘Çılgın Proje’ olarak tanımladığı Hassa Tüneli ve Tahtaköprü, Reyhanlı ile Karaçay Barajlarının tamamlanması, otobanın Antakya ve Cilvegözü sınırı kapısına kadar uzanması, ilçe yolları ve hastane inşaatları olduğunu, bunu da Hatay’ın 15 ilçesine yaydıklarını söylediği diğer hizmet projelerinin izleyeceğini bildirdi.
Bu arada Milletvekili Hüseyin Yayman’ın, geçtiğimiz günlerde TBMM’deki konuşmasında, Parlamentonun 550 üyesini, kültürlerin kaynaştığı şehir olarak tanımladığı ilimiz Hatay’a davet ettiği, ilk mağara kilise Saint Pierre, ilk cami Habib-i Neccar, ilk ışıklandırılan cadde Kurtuluş Caddesi’nin Hatay’da olduğunu, dünyanın en uzun sahiline ve tek Ermeni köyüne de ilimiz Hatay’ın sahip olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER