Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'a Yapılacak Olan İki Cami ve Kur'an Kursu Yapım Protokolü İmzalandı

Hatay’a Yapılacak Olan İki Cami ve Kur’an Kursu Yapım Protokolü İmzalandı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya ilçesinde hayırsever iş insanları Gök Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gök ve Akyürek Pazarlama Gıda Ltd. Şti. sahibi Malik Akyürek tarafından yaptırılacak olan iki cami ve iki Kur’an Kursu yapım protokolünü imzaladı.

Vali Rahmi Doğan başkanlığında, 02 Şubat 2022 Çarşamba günü  (Bugün)Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda hayırsever iş insanları Gök Group A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gök ve Akyürek Pazarlama Gıda Ltd. Şti. sahibi Malik Akyürek tarafından Antakya ilçesine bağlı  Saraycık Mahallesinde yapılması planlanan iki Cami ve iki Kur’an Kursu’nun yapım protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

Gerçekleşen imza töreninde konuşan Vali Rahmi Doğan, “Mübarek 3 ayların başlangıcına denk gelen bugünde yapmış olduğunuz bu anlamlı hayır işleri için sizlere teşekkür ediyorum, Allah hayrınızı kabul etsin” dedi. Protokol imza törenine Vali Rahmi  Doğan’ın yanı sıra, hayırsever iş insanları Mehmet Gök, Malik Akyürek ve Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER