Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'a yardım gecesi düzenlendi.

Hatay’a yardım gecesi düzenlendi.

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan ve yaralarını sarmaya çalışan Hatay için İzmir Karşıyaka’da Hatay’ın yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı yardım gecesi düzenlendi.
Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi’nin ve UNESCO Hatay Gastronomi Evi’nden gelen konuk şeflerin geleneksel tarif ve yöntemlerle hazırladığı; Hatay’ın yöresel lezzetlerinin gelen konuklara sunulduğu geceyle ilgili bilgi veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yardım gecesinin gelirini, afetin üzerinden geçen zamana rağmen devam eden ihtiyaçların giderilmesi için depremzedelere bağışlanacağını belirtti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın girişimleriyle düzenlenen geceye katılanlara da teşekkür eden Savaş, “Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi ve UNESCO Hatay Gastronomi Evi şeflerimizin birlikte düzenlediği yardım gecesinde, kadim kültürel değerlerimize sahip çıkmak ve depremde büyük bir yıkım alan Hatay’ımızın yaralarını sarmak için bir araya geldik.

Elde edilen gelirlerin depremzedelerin ihtiyaçları için bağışlandığı bu anlamlı gece için bizimle birlik ve beraberlik içinde çalışan başta Karşıyaka Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER