Cumartesi, Haziran 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHatay’da 2 Mahalle Karantinada

Hatay’da 2 Mahalle Karantinada

 

Kırıkhan Güzelce ile Kumlu-Batıayrancı Mahallelerine giriş-çıkışlar yasaklandı.

İlimizde karantinaya alınan yerleşim birimi sayısı ikiye çıktı. Geçtiğimiz hafta içinde, Kırıkhan-Güzelce Mahallesi karantinaya alınırken, bu hafta başında da Kumlu ilçesi Batıayrancı Mahallesi karantina altına alındı.
Yetkililer, her iki yerleşim biriminde pozitif vakalar görülmesi üzerine bu kararın alındığını bildirdi.

Hatay’da 2 Mahalle Karantinada

Kumlu Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, pozitif vaka görülen Batıayrancı Mahallesi’nde 14 gün karantina uygulanmasını kararlaştırdı.

Tokdemir ve CHP’liler gıda desteği yaptı.

Bu arada, bölge Milletvekili İsmet Tokdemir, Kırıkhan ile Kumlu’daki iki yerleşim birimine gitti, iki mahallenin muhtarlarıyla bir araya geldi, ihtiyaçları sordu. Milletvekili İsmet Tokdemir, ziyaret ettiği 2 yerleşim birimi ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

Hatay’da 2 Mahalle Karantinada

“Karantina altına alınan Kumlu-Batıayrancı ve Kırıkhan-Güzelce Mahallelerinin Muhtarları Ahmet Yılkıran ve Halil Korkmaz ile beraber köy girişlerinde bir araya gelerek, mahalle sakinlerimizin mağdur olmamaları için ihtiyaç durumlarını sorduk, yalnız olmadıklarını belirttik. Bu süreci, yardımlaşma bilincinde, gerekli tüm tedbirleri alarak ve kurallara riayet ederek hep birlikte atlatacağız. Bu zorlu dönemde hemşehrilerimizin yanında olarak, yardımlarını esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediyemize de teşekkür ediyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER