Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Hüznü

Hatay’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Hüznü

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖNCESİ, VEFAT EDEN ÖĞRETMENLER KABRİ BAŞINDA ANILDI

Hatay İl Millî Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, yaklaşan Öğretmenler Günü vesilesiyle 6 Şubat depremlerinde şehit olan öğretmenlerin kabirlerini ziyaret etti.


İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk, Yayladağı İlçe Millî Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Recep Kahan ile birlikte Yayladağı Şenköy Mahalle Mezarlığı’nda defnedilen Emine Sönmez ile Güntekin Bayraktaroğlu’nun kabirlerini ziyaret eden Müdür Tüysüz, daha sonra şehit öğretmenlerin ailelerini ziyaret etti.
Emine Sönmez’in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Tüysüz, şehit öğretmenin ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileklerini ilettikten sonra, depremlerde eşini, üç çocuğunu ve bir bacağını kaybeden öğretmen Zeynep Nur Kalkan’ı ve ailesini de evinde ziyaret etti.
Depremde yaralanan Zeynep öğretmen ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Müdür Tüysüz, yaşadığı kayıplara rağmen Bezge İmam Hatip Ortaokulu’nda görevine devam eden Zeynep Nur öğretmeni gösterdiği azim ve fedakârlıktan ötürü tebrik ederek, kendisine teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER