Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay’da 6   yapım dönüşüm ofisi

Hatay’da 6   yapım dönüşüm ofisi

 

Hatay Valiliği, yerinde dönüşüm projesi kapsamında hibe ve kredi imkanlarından yararlanmak isteyen depremzede vatandaşların 6 noktada açılan yapım dönüşüm ofislerine müracaat edebileceklerini açıkladı.

On bir ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu illerde depremzede vatandaşın beklediği yerinde dönüşüm için düğmeye basıldı.

Yıkılan şehirlerin yeniden yapılaşmasını hızlandıracak yerinde dönüşüm projesi kapsamında, depremzede vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek yapım ve dönüşüm ofisleri oluşturuldu.

Hatay Valiliği de konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Yeniden Dönüşüm Projesi kapsamında hibe ve kredi imkanlarından yararlanmak isteyen depremzede vatandaşların 6 noktada açılan yapım dönüşüm ofislerine müracaat edebilecekler. Hatay’da Yapım ve Dönüşüm Ofisi hizmeti verecek yerler: Antakya geçici Kaymakamlık yanı Konteyner. Defne geçici kaymakamlık binası (Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi). İskenderun/Belen İskenderun Kaymakamlığı Ek Hizmet binası. Kırıkhan Merkez eski Kaymakamlık yeni prefabrik çarşı. Samandağ, Samandağ Kültür Evi yanı konteyner. Hassa, Hassa ortaokulu.”

Hatay Valiliği ayrıca yerinde dönüşüm projesi başvurularının E-Devlet üzerinden de yapılabileceğini kaydetti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER