Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaHassaHatay'da Amatör Lig Maçları Başladı

Hatay’da Amatör Lig Maçları Başladı

Hatay’da amatör küme maçları süper lige ait EkincisporHassa Belediyespor maçıyla başladı. Hatay futbol il tertip komitesi başkanı Müfid Tatlı, yaklaşık 10 aydır oynanamayan amatör maçların başlaması vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Müfid Tatlı’nın mesajı şöyle.
“Hatay da 2023-24 Merhum Mehmet Öztürk Süper lig futbol sezonu Ekincispor- Hassa Bld Spor müsabakasıyla start aldı. Yaşadığımız kıyamet sonrası tesislerimizi tekrar kullanılacak hale gelmesi için çaba gösteren Gençlik spor il ve ilçe müdürleri ve çalışanlarına Antakya Futbol sahasının yetişmesi için olağanüstü çabalarından dolayı Başkan sayın İzzettin Yılmaz a Antakya Bld. Spor Md Kemal Alış ve ekibine ,emek eden bütün paydaşlara Hatay futbol camiası adına teşekkür ederim
Hatay ASKF başkanı ve yönetim kurulu üyelerine , lisansların yetişmesinde yoğun mesai harcayan Ceylan hanıma , her daim hazır kıt’a bekleyen hakem camiasına ve her zaman takdirlerin en büyüğünü hak eden kulüplerimizin değerli Başkan ve yöneticilerine sporcu kardeşlerime teşekkür ederken sevgi saygının ve hoşgörünün hakim olduğu bir sezon olmasını diliyorum.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER