Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay'da Bu Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı?

Hatay’da Bu Hafta Sonu Sokağa Çıkma Yasağı Var Mı?

İçişleri Bakanlığı, 81 ile tarafından 8 Mayıs saat 24.00 ile 10 Mayıs saat 24.00 arasında 24 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin genelge gönderdi. Hatay‘da bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Hatay‘da sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı? Hangi illerde sokağa çıkma yasağı var? Sokağa çıkma yasağı olmayan iller hangileri?

Sokağa Çıkma Yasağı

81 ile gönderilen genelgeye göre 8 Mayıs saat 24.00 ile 10 Mayıs saat 24.00 arasında Büyükşehir statüsünde olan Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşların sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Seyahat Kısıtlaması Kaldırılan Hatay’da Sokağa Çıkma Yasağı da Kaldırıldı

Genelgeye göre, “Şehir giriş/çıkış tedbirleri” genelgesi kapsamında daha önce seyahat kısıtlaması kaldırılan Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla illerinde sokağa çıkma kısıtlaması da kaldırıldığı açıklandı.

Sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde 8 Mayıs Cuma günü market, bakkal ve manavlar saat 23.00’e kadar faaliyet gösterebilecek. 9 Mayıs Cumartesi ve 10 Mayıs Pazar günleri market, bakkal ve manavlar kapalı olacak.

Etiketler:  hatay, hatay haber,sokağa çıkma yasağı

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER