Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay"Hatay'da Esnaf zor durumda"

“Hatay’da Esnaf zor durumda”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, seçim sonrası ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu bağlamda sırasıyla Antakya Defne ve Defne’nin Harbiye mahallelerinde Esnaf ziyaretinde bulunan Mullaoğlu, esnafın içinde olduğu zor duruma dikkat çekti.
Kahramanmaraş merkezli, meydana gelen Depremde en çok yıkımın Antakya ve Defne İlçelerinde meydana geldiğini belirten Mullaoğlu, Kuzeytepe mahallesinde esnafın sorunlarını dinledi.
Ardından Defne ilçesine geçen Mullaoğlu, CHP Antakya ilçe Başkanı Ümit Kutlu, belediye meclis üyesi Mehmet Aslanyürek ile yaptığı ziyarette Kocaeli Gebze Alışveriş merkezinde esnafla bir araya geldi. Konteynır iş merkezinde işyerlerini teker teker ziyaret ederek ve hatır soran Mullaoğlu, esnafa hayırlı işler diledi.
Ardından Harbiye Mahallesine geçen Mullaoğlu, tüm esnaflara hayırlı işler diledi.
İçinde bulunulan zor koşulların ve tüm sorunların aşılması için daima halkın yanında olacağını belirten Mullaoğlu, “İnşallah hep birlikte birbirimize destek olarak yeniden ayağa kalkacağız. Ekonomik kriz ile baş etmeye çalışan esnafımız bir de deprem felaketinin etkileriyle mücadele etmeye çalışıyor. Çok zor şartlarda deprem sonrası iş yerini açabilen esnafımıza bol kazançlar diliyoruz.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER