Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haber"Hatay´da iki dönemdir CHP kazandı diyemiyorum Ak Parti Kaybetmiş oldu""

“Hatay´da iki dönemdir CHP kazandı diyemiyorum Ak Parti Kaybetmiş oldu””

 

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, ilçe gezileri sürdürüyor.
Başkan Yeloğlu bu kapsamda Payas´ta partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti.

AKP Payas İlçe Başkanı Veysi Güler´in de bulunduğu ziyarette önce partililerle bir araya gelen Yeloğlu, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi
Yeloğlu vatandaşlara hitaben bir konuşma yaparak şunları söyyledi:
, “Önümüzde yeni bir süreç başlıyor. Yakında ilçe kongrelerimiz olacak. Önümüzdeki sene içerisinde Ocak ve Nisan ayları arasında inşallah ilçelerin kongrelerini ve yenilenmelerini yapmış olacağız. Bir bayrak yarışı şeklinde çalışmalarımızı yapacağız. İçinde bulunduğumuz şartlar elbette ki çok kolay şartlar değil. Bunu geçtiğimiz seçimlerde gördük. Bir tarafta Cumhur İttifakı; Ak Parti ile MHP, diğer tarafta da AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı. Cumhuriyet Halk Partisi bir yanına almış ülkücüyüm diyen İyi Partiyi, bir yanına almış muhafazakârım diyen saadet partisini, yanı başında HDP, FETÖ. Hepsi bir koşturdu. Ama sonuç ne oldu? Çok şükür yine birinci partiyiz ve en yakın rakibimizle aramızda 15 puan fark var”
Gücümüzden hiçbir şey kaybetmedik. Çok şükür ki güvenoyumuzu almış durumdayız
Bir algı operasyonun olduğunu belirten Yeloğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Neymiş İstanbul ve Ankara´yı kaybetmişiz, olabilir. Çok şükür ki hem Ankara´da hem de İstanbul´da meclis çoğunluğu elimizde. Ben Hatay´ı iki dönemdir CHP kazandı diyemiyorum. AK Parti kaybetmiş oluyor. Biraz bizim kendi eksikliklerimiz oldu. Bu durumu bizim sakince düşünmemiz lazım. Neden böyle bir durum oldu? Bizim parti olarak durumumuzda kötü bir olay yok. Sadece birlik ve beraberliğimizi sağlamamız lazım. Geçmişten ders almamız lazım ki o derslerden yaptığımız çıkarımlar ile daima önümüze bakalım. Aydınlık günlere el ele kol kola inşallah yürüyeceğiz.
Buna bizim de ihtiyacımız var ama bizden çok Devletimizin, milletimizin ihtiyacı var. İçinde bulunduğumuz şartlar ile Dünya´nın bütün egemen güçleri, içimizdeki hainlerimiz Türkiye üzerinde oyun oynarken Türkiye´nin yıkılmasını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın yıkılması ile eş değer görürken bizim partimize ve liderimize sahip çıkmamız lazım. Bu ülkemize sahip çıkmamızın birinci basamağıdır. Sizler maddi ve manevi fedakârlıkta bulunuyorsunuz. Bunları hiçbirimiz memleket ve millet sevgimiz olmaz ise yapamazdık. Siyaset şahsi menfaatler için çekilecek bir oluşum değildir. Öncelikle ülkemize sahip çıkacağız. Önce ülkemiz ve milletimiz, sonra partimiz ve daha sonra şahsımız. Çok şükür Ak Parti´miz kurulduğundan bu güne kadar millete dayalı bir siyaset oldu. Milletimizin verdiği güç ile devamında yıkılmadık ve ayaktayız. Son seçimlerde toplamda aldığımız oy yüzde 51 buçuk. Biz Cumhur İttifakı olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 52 oy aldık. Yani bu son seçim gene Cumhurbaşkanlığı seçimi olsaydı Cumhurbaşkanımızı biz yine seçecektik. Gücümüzden hiçbir şey kaybetmedik. Çok şükür ki güvenoyumuzu almış durumdayız. Biz bu güne kadar aldığımız yüksek oylardan bir tanesini aldık.2004 yılında bile bu kadar yüksek oy alamamıştık. Ortalamanın üzerinde oy aldık. Karamsarlığa kapılmıyoruz. Korkacak, çekinecek ya da kendimizi mağlup hissettirecek bir durum çok şükür ki yok. Daima ileriye bakmamız lazım. Nasıl daha iyi oluruz, bu şekilde çalışacağız. Birleştirici rolümüzü vatandaşa nezdinde hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğiz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER