Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'da Jandarma Operasyonu

Hatay’da Jandarma Operasyonu

Hatay’ın Antakya ve Yayladağı ilçelerinde jandarma, 2000 adet bandrolsüz makaron ile çeşitli uyuşturucu maddeleri yakaladı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Antakya ve Yayladağı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında icra edilen faaliyet esnasında Antakya ilçesi Tanışma mahallesinde ikamet eden M.K. ve M.Ş. ile Yayladağı ilçesi Karaköse Mahallesi’nde ikamet eden M.A. isimli şahısların ev ve iş yerlerinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alındığı belirtildi.

Açıklamanın devamında, Antakya ve Yayladağı İlçe Jandarma dedektifleri JASAT ile Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 26.11.2021 tarihinde icra edilen faaliyet sonucunda, tonaj isimli uyuşturucu madde arama köpeği ile birlikte şüphelilere ait ev ve iş yerlerinde yapılan arama sonucunda uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen 78 gr. takoz  esrar, 4 adet captagon hap, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca,  2.000 adet bandrolsüz makaron ve 2 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildiği bilgisi aktarıldı.

Bu arada, konuyla ilgili şüpheli şahısların gözaltına alınarak adli işlemlere başlandığı da açıklamada yer verildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER