Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'da Kaçak Alkol Operasyonu Düzenlendi

Hatay’da Kaçak Alkol Operasyonu Düzenlendi

Hatay İl Jandarma Komutanlığı, Hassa, Antakya ve Samandağ ilçelerinde kaçak alkol operasyonu düzenledi. Hatay Valiliği tarafından Jandarmanın yaptığı kaçak alkol operasyonuyla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

“Hassa, Antakya ve Samandağ İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında icra edilen faaliyet esnasında Hassa ilçesi Dervişpaşa mahallesinde ikamet eden A.R.Ö. isimli şahsın kaçak alkol üretimi ve satışı yaptığı, Antakya İlçesi Serinyol Mahallesinde ikamet eden M.A.Ö isimli şahsın evinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisi alınmıştır.

Hassa ve Antakya İlçe Jandarma dedektifleri tarafından 27.10.2021 tarihinde şüphelilere ait evde yapılan arama sonucunda  (85) litre kaçak alkol ve doluma hazırlanmış (10) adet boş şişe ve 50 gr. uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen kubar esrar maddesi ile Samandağ İlçesi Kapısuyu Mahallesinde Narkotik Gezi Tespit Planı kapsamında yapılan arama sonucunda ormanlık alan içerisinde bulunan arazide boyları yaklaşık 80 cm. ile 220 cm. arasında değişen 65 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Konuyla ilgili şüpheli şahıslar gözaltına alınarak adli işlemlere başlanmıştır.”

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER