Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'da Meltem Bingöl Sahne Aldı

Hatay’da Meltem Bingöl Sahne Aldı

Dünyayı Müzikle Güzelleştirelim”  şiarıyla yola çıkan Meltem Bingöl sesiyle dinleyicileri büyüledi.

Medeniyetler Korosu’nun önemli  seslerinden  yorumları ile herkesi büyüleyen Meltem Bingöl, Hatay Valiliği Meclis Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde sevenleriyle bir araya geldi. “Dünyayı müzikle güzelleştirelim” şiarıyla yola çıkan Meltem Bingöl’ün konserine katılımın yoğun olduğu görüldü. Sesiyle dinleyenleri  büyüleyen Meltem Bingöl’ün zerafetiyle de gönülleri fethettiği gözlendi.

Salonun dolu olduğu konsere Hatay Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü  Hüsnü Işıkgör, Antakya Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, Koro Üyeleri  ve çok sayıda Sanat sever katıldı. Meltem Bingöl’ü yalnız bırakmayan sevenleri seslendirilen eserlere büyük bir coşku ve hissiyatla eşlik ettiler.

Bu güzel gecenin mimarı olan dev Orkestrada yer alan sanatçılar ise Vokalist Berna Günal, Vokalist Buket Sür, Vokalist Onur Can Kara, Neyzen Nuri Özkan, Bağlamada Gökhan Çetinkaya, Yan flütte Melda Aslan, Elektro Gitarda Anıl Altaç, Bas Gitarda Serdar Akgün, Kanunda Okan Duran, Klavyede Hasan Okan ve Yalçın Balon, Bateride Cihan Yılmaz, Cajon’da (perküsyon) Taner Özdemir ve Erbane’de (perküsyon) Ece Uyanık  oldu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER