Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'da Onkoloji Konsey Toplantısı Gerçekleştirildi

Hatay’da Onkoloji Konsey Toplantısı Gerçekleştirildi

Antakya’da, kentin en büyük iki sağlık kurulumu arasında işbirliği kapsamında “Onkoloji Konsey Toplantısı” gerçekleştirildi. Etkinlik koordinasyonu, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Araştırma Hastanesi ile Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında gerçekleşti. Toplantı, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşti.

Onkoloji Konsey Toplantısı, Hastane başhekimlik toplantı salonunda, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden çeşitli branşlardan hekimlerle, Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden çeşitli branşlardan hekimlerin ortak katılımıyla gerçekleştirildi. Başkanlığını, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Dılşah Mızrak Kaya’nın gerçekleştirdiği konsey toplantısına; Ortopedi Uzmanı olan Eğitim Araştırma hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yunus Doğramacı, Başhekim Yardımcısı Dr. Figen Duman, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. İsa Dede, Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Dr. Mehmet Sait Bakır, Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Habip Sarı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Aykut Bahçeci, Ortopedi Uzmanı Dr. Sevinç Ödül Oruç, Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Serdar Gümüş, Radyoloji Uzmanı Dr. Eda Akbelen, Patoloji Uzmanı Dr. Duygu Ünal Kocabay ve Patoloji Uzmanı Dr. Ahmet Boz katıldı.

Konsey toplantısı boyunca, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki onkoloji vaka sunumları yapılarak, birlikte değerlendirilmelerde bulunuldu. Bölgedeki onkolojik vakaların tedavisine önemli katkılar sağlaması beklenen bu işbirliği kapsamında, Onkoloji Konsey toplantılarının ileriki süreçte haftalık olarak yineleneceği kaydedildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER