Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHatay’da yeniden tarih yazacağız

Hatay’da yeniden tarih yazacağız

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan mahalli idareler seçim öncesi son açık hava toplantısını Reyhanlı’da yaptı.

Başkan Savaş, Reyhanlı halkı tarafından yoğun ilgi ve sevgi ile karşılandı. Alana sığmayan vatandaşlar tek yürek oldu ve Savaş için sloganlar atarak destek verdi.

“HATAY’DAKİ BARIŞ İÇİN MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Başkan Savaş konuşmasında, “Hepinizi çok seviyorum. Hatay’da yeniden tarih yazacağız. Bizlere destek vererek umutlandıran herkese çok teşekkür ederim. Hatay’daki barış için mücadele etmeye devam edeceğim. Barışın olmadığı yerde huzur olmaz. Reyhanlı halkı tarih yazıyor. Reyhanlı bu coğrafyada yükselen bir değer. El ele vererek bizlere destekleriniz ile yolumuza hep beraber devam edeceğiz. Bütün siyasi partilerin umudumuza ve çalışmalarımıza destek vermesini istiyoruz. Beş yıl önce de son mitingimi Reyhanlı’da yapmıştım. Hatay’ımıza yeniden uğur getirmesini ve seçimin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi

Savaş’a Reyhanlı CHP Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Fevzi Suvaroğlu, Geçmiş Dönem CHP Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Yılmaz Sinirli eşlik etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER