Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'dan Adana'ya Yönlendirilmeye Tepki!

Hatay’dan Adana’ya Yönlendirilmeye Tepki!

Yüzyılın felaketi depremlerin yarattığı hasar nedeniyle bir süre hava trafiğine kapanan daha sonra tarifeli uçuşlara devam edilen Hatay havaalanında üç gündür Adana havaalanına yönlendirilmesi vatandaşın tepkisini çekti.
Edinilen bilgilere göre Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerde sadece pistinde hasar alan, 5 bin metrekare alanda bakım onarım çalışmaları yapılan Hatay Havalananında diğer kule ve terminal binası gibi üst yapıların zarar görmediği belirtilmişti. Yapılan çalışmaların sonrasında yeniden tarifeli uçuşlara açılan Hatay havaalanında zaman zaman bazı uçuşlar iptal edilmesi dikkat çekiyor.

 

Uçuş iptallerinin özellikle internet üzerinden bilet satın alan vatandaşlar Hatay Havaalanına geldiklerinde, yaşanan sorun yüzünden Adana havaalanına yönlendiriliyor.
UÇUŞ BİLETLERİYLE İLGİLİ BİLGİ VERİLMELİ
Çok sayıda Hataylı havaalanına gidip, bazı uçuşların yapılamadığını öğrencince hem şok oldu, hem de bu durum karşısında tepki gösterdi. İnternetten aldıkları uçuş biletleriyle ilgili Hatay Havaalanında yaşanan sorunun, müşteriye bilgi verilmesi gerektiğini belirten vatandaşlar “Üç gündür böyle bir sorun yaşanıyormuş, biz de internet üzerinden bilet aldık, havaalanına geldiğimizde bizi Adana’ya yönlendirdiler. Sorun çözümlendi, ancak zaman kaybı yaşadık. Böyle bir durum karşılaşıldığında, bilet sahibine en azından cep telefonundan SMS yoluyla veya telefon açılarak bilgi verilmeliydi. Bizler de havayollarını tercih ederken, iş seyahatinde zamanla yarışıyoruz. Yetkililerin bu konuda biraz daha hassas davranmasını, yaşanacak sorunlar karşısında müşterinin bilgilendirilmesini bekliyoruz” dediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER