Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haber Hatay’ı Çiçeklendirme Çalışmalarında Son Durak Antakya Cumhuriyet Alanı Oldu

 Hatay’ı Çiçeklendirme Çalışmalarında Son Durak Antakya Cumhuriyet Alanı Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarında soluğu Antakya Cumhuriyet Alanı’nda aldı.

Hatay’ı Çiçeklendirme Çalışmalarında Son Durak Antakya Cumhuriyet Alanı Oldu

Hatay’ın her ilçesinde mevsimlik çiçek ekimi, ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmaları, Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yıl boyunca devam edecek.

Hatay 2021 EXPO Öncesinde Çiçeklendirme Çalışmaları Hız Kazandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın girişimleri ile şehre kazandırılan dev organizasyon EXPO 2021 öncesinde Hatay genelinde çiçeklendirme çalışmalarını arttırdı.

HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin dört mevsim göze hitap eden estetik görünümünü koruması için çaba harcıyor. Ekipler Antakya Cumhuriyet Alanı’na mevsimlik çiçek ekimi çalışması gerçekleştirerek kent meydanını rengârenk bir görünüme kavuşturdu.

Mevsim koşullarına dayanıklı ve farklı renklerdeki çiçekler vatandaşların da beğenisini kazandı. HBB ekipleri, mevsimlik çiçek ekimi çalışmalarının il genelinde devam ettiğini belirtildi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER