Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHassaHatay’ı kalkındıracağız sözünü yineledi

Hatay’ı kalkındıracağız sözünü yineledi

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, yakın dostlarının da yaşadığı Hassa’da Hatay’ı kalkındıracaklarına dair sözünü yineledi.

 

AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarının da eşliğinde ilçeye bağlı Sapanözü ve Koruhöyük Mahallelerinin yanı sıra konteyner kentlerde de ziyaretlerde bulunan Öntürk, gerçekleştirecekleri adaletli çalışmalar ile Hassa’ya da Defne’ye de aynı hizmeti götüreceklerini kaydederek Hatay’ı ayağa kaldırmanın boynunun borcu olduğunu ifade etti.

“SEÇİMİ 10 PUAN FARKLA KAZANIYORUZ”

Tüm anketlerde en az 10 puan farkla önde olduklarını kaydeden Öntürk; “Mevcut HBB yönetimi Hassa’yı adeta unuttu. Mahallelerimizde altyapı, su ve yol sorunlarımız mevcut. İnşallah biz 1 Nisan’da yönetime geldiğimizde kış gelmeden mahallelerimizdeki sorunları kesin olarak çözeceğiz. Ben Hassa’nın bir evladı olarak ailemden tam destek bekliyorum. İnşallah bu seçimi de en az 10 puan farkla kazanıyoruz. İlk günden bu yana her hafta 3 firmaya anket yaptırıyoruz. Tüm anketlerde 10 puan ve üzerinde öndeyiz. Ben Hassalı hemşehrilerimden eminim. Hassa Belediyesi’nde de Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde de ehil elleri göreve getirerek kendilerinin ve çocuklarının geleceklerini kurtaracaklardır” ifadelerini kullandı.

Öntürk, konuşmasının ardından sorunlarını dinlediği vatandaşların isteklerini olay yerinde ilgili müdürlükleri arayarak giderilmesi yolunda öncülük etti.

Yetkiyi 1 Nisan itibariyle aldıklarında bu sorunların kökten çözüleceğini kaydeden Öntürk, tüm vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER