Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Hatay’ı Yaşat” mobil uygulaması

“Hatay’ı Yaşat” mobil uygulaması

Dijital medya uzmanı Aydın Çifçi tarafından geliştirilen “Hatay’ı Yaşat” mobil uygulaması, depremzedelere yönelik geniş kapsamlı yardım ve bilgi sağlıyor.

Uygulama, esnaf lokasyonlarından başlayarak kentteki projelere, istihdam fırsatlarına ve burs imkanlarına kadar birçok önemli bilgiye hızlı ve kolay erişim imkânı sunarak, depremzedelerin günlük yaşamlarını düzene koymalarına destek oluyor.

105 günde 645 esnaf kaydıyla geniş bir katılım sağlayan uygulama, Hataylıların umutlarını canlı tutmada önemli bir rol oynuyor. Aydın Çifçi, kendi deprem yaşantısının ardından bu uygulamayı geliştirmeye karar vererek, İstanbul’daki yazılımcı arkadaşlarıyla iş birliği yaparak “Hatay’ı Yaşat” projesini hayata geçirdi.
Sabancı Cumhuriyet Seferberliği kapsamında düzenlenen Girişimcilik Maratonu’nda Türkiye birincisi olan uygulama, sadece Hataylılar değil, şehir dışına göç eden Hataylılar ve diğer şehirlerden de büyük ilgi görüyor. Uygulama, kullanıcılarına sürekli umut dolu mesajlar göndererek, kaybedilen umutları yeniden canlandırma amacı güdüyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER