Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHATAY'IN DAĞLARINDA PKK, SINIRINDA IŞİD VAR…

HATAY’IN DAĞLARINDA PKK, SINIRINDA IŞİD VAR…

MHP İl Başkanı KAŞIKÇI’ya göre, tek sorumlu AKP Hükümetleri
MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, katıldığı bir radyo programındaki açıklamalarında, Hatay’ın dağlarında PKK, sınırında ise IŞİD militanlarının kol gezdiğini savundu ve sorumlu olarak da AKP Hükümeti’ni gösterdi.

Hatay Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Naci Akkaya’nın başkanlığında şehitlerin anısına gerçekleştirilen yürüyüşü de değerlendiren MHP İl Başkanı KAŞIKÇI, “Naci Akkaya’ya çok teşekkür ediyorum. Çok etkili bir yürüyüş oldu. Aynı saatte bende Ankara’da ki yürüyüşe katıldım. Yürüyüşler milletimize yakışır şekilde devam etti” İfadesinde bulundu.
MHP İl Başkanı Kaşıkçı, son günlerde HDP binalarına yönelik saldırıların Ülkü Ocakları ya da MHP’lilerle ilgisi olmadığını da altını çizerek, “Özellikle havuz medyasında karalama başladı. HDP binalarının sanki milliyetçiler tarafından basılmış gibi gösterilmeye başlandı. Bizler böyle bir şeye asla müsaade etmeyiz. Bilinçli bir ekibimiz var. Kardeşliğimiz in zedelenmemesi adına hiçbir başkanımız bu yönde talimat vermez. PKK terör örgütü, ‘Dinsiz, imansız’ kişilerdir, biz onların nasıl kişilikte olduklarını biliyoruz” açıklaması yaptı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER