Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakya“Hatay’ın Küllerinden Doğuşu”resitali

“Hatay’ın Küllerinden Doğuşu”resitali

TED Hatay Koleji’nin düzenlediği etkinlik kapsamında gerçekleştirilen “Hatay’ın Küllerinden Doğuşu” temalı piyano resitali, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ünlü Piyanist Rüya Taner’in sahne aldığı etkinlik, piyano başındaki sihirli dokunuşlarıyla dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Kendi ifadesiyle “70 ülkede konser verdim ama en anlamlısı burada verdiğim konser” diyen Piyanist Rüya Taner, dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sundu.

TED Hatay Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özat, konser sonrasında Piyanist Rüya Taner’e hediye ve çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. Özat, yaptığı açıklamada, “Öncelikle bu anlamlı gecemize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Savaşlar ve depremler, travma salgınlarının olduğu dönemlerdir. Bu salgınlardan hepimiz az veya çok etkileniyoruz, umutsuzluğa düşüyoruz, ağlıyoruz, güçsüzleşiyoruz, anılarımızda kayboluyoruz. Ama Rüya hanımın bize verdiği destek sayesinde umudu da unutmuyoruz. Bu gece Rüya Hanım bize ‘Müzik ruhun gıdası’ diyerek, önce psikolojimizi güzelleştirip, bu travmadan, bu travma salgınlarından hepimizin az veya çok etkilendiği bu durumdan mutlaka çıkacağımızı, bunun için çok uzaklardan gelip, kendi notalarıyla bize destek vererek gösterdi. Kendisine bu unutulmaz gece için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.-

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER