Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHataylı Çocuk Oyuncunun "İzan" Filmi ABD ve İngiltere Festivallerinde Boy Gösterdi

Hataylı Çocuk Oyuncunun “İzan” Filmi ABD ve İngiltere Festivallerinde Boy Gösterdi

Hataylı çocuk oyuncu Ahmet Selim Arı, kariyerine hızlı ve emin adımlar ile devam ediyor. Ünlü sinema sanatçısı Fatih Al ile çocuk oyuncu Ahmet Selim Arı’nın birlikte başrollerini paylaştığı “İzan” filmi Amerika ve İngiltere festivallerinde boy gösterdi.

İzan Filmi ABD’de Gösterildi

İzan Filmi Amerika ve İngiltere’de Gösterildi

Ünlü sinema sanatçısı Fatih Al ile çocuk oyuncu Ahmet Selim Arı’nın birlikte başrollerini paylaştığı “İzan” filmi, 25. İFSAK Ulusal Kısa Film Festivali (Finalist), 14. İşçi Filmleri Festivali (Festival Seçkisi), Marmara Üniversitesi Marmara Kısa Kısa Film Festivali (Finalist), Big Syn Uluslararası Film Festivali (BSIFF-Londra) Halkın Seçimi Ödülü adaylığının ardından Amerika’da Montana Uluslararası Film Festivali Resmi Seçkisinde gösterime girdi.

İzan filmi, Oben Fışkır’ın hikayesinden yola çıkarak Ümit Aygül ve Oben Fışkır tarafından yazıldı. Kısa film 6 dakika sürüyor.

İzan Filminin Konusu Nedir?

Başarılı ve ünlü dergi yazarı Aydın, filmde yazılarında ve konuşmalarında haksızlıklara karşı maltcasino duyarlı kişilik sergiliyor. Aydın’ın çocuk işçilerle ilgili araştırma yazısı için sokağa çıktığında tanık olduğu olay karşısında nasıl bir tutum aldığına kısa filmde yer veriliyor.

21 Aralık’ta Sonlanacak Ödül Oylamasında Arı için Destek Toplanıyor

Big SYN Uluslararası Film Festivali Halkın seçimi ödülünde, Hataylı çoçuğun başrolde oynadığı filme oy vermek için https://bigsyn.org/understanding/ adresinden “Voted” butonuna tıklamalısınız.

Oylama 21 Aralık’ta bitiyor.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER