Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHataylı Çocuk Oyuncunun "İzan" Filmi Ödül Almaya Devam Ediyor

Hataylı Çocuk Oyuncunun “İzan” Filmi Ödül Almaya Devam Ediyor

Ünlü oyuncu Fatih Al ve Hataylı çocuk oyuncu Ahmet Selim Arı’nın başrollerini paylaştığı kısa film “İzan” ödül almaya devam ediyor. Yönetmenliğini Ümit Aygül’ün yaptığı, İzan bu kez de Londra (BSIFF-Londra) Big SYN Uluslararası Film Festivali’nde Halkın seçimi ödülünü aldı.

Hataylı Çocuk Oyuncunun “İzan” Filmi Ödül Almaya Devam Ediyor

Kısa filmin senaryosunu Oben Fışkır’ın hikayesinden yola çıkarak Ümit Aygül ve Oben Fışkır birlikte yazdı. Filmde, yazılarında ve konuşmalarında haksızlıklara karşı duyarlı kişilik sergileyen başarılı ve ünlü dergi yazarı Aydın’ın, çocuk işçilerle ilgili araştırma yazısı için sokağa çıktığında tanık olduğu olay karşısında nasıl bir tutum aldığı konu ediliiyor.

İzan’ın Daha Önce Aldığı Ödüller

Daha önce “İzan”, Los Angeles Cinefest’te ise yarı finalist, 25. İFSAK Ulusal Kısa Film Festivali (Finalist), 14. İşçi Filmleri Festivali (Festival Seçkisi), Marmara Üniversitesi Marmara Kısa Kısa Film Festivali (Finalist), Amerika’da 14. Boston Türk Festivali Belgesel ve Kısa Film Yarışmasında finalist ve Montana Uluslararası Film Festivali Resmi Seçkisinde gösterildi.

21 Aralık 2019 tarihinde sonlanan ödül oylamasında önemli destek toplayan Kısa film ‘İzan’ Big Syn Uluslararası Film Festivali (BSIFF-Londra)’da Halkın Seçimi Ödülünü da alarak başarı yolculuğunu sürdürdü.

Ünlü oyuncu Fatih Al ile başrolü paylaşan çocuk oyuncu Hataylı Ahmet Selim Arı, Londra’da da Halkın seçimi ödülüyle elde ettikleri başarıya katkı sunan herkese teşekkür ederek ilerideki hedefinin daha büyük projelerde yer almak olduğunu dile getirdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER