Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHataylı CZN Burak’tan Kanlı Cinayetin Açıklaması..CZN Burak Kimdir? CZN Ne Anlama Geliyor?

Hataylı CZN Burak’tan Kanlı Cinayetin Açıklaması..CZN Burak Kimdir? CZN Ne Anlama Geliyor?

Hataylı ‘CZN Burak’ lakaplı Muhammed Burak Özdemir‘in sahibi olduğu restoranda, garsonların tartıştığı ve tartışmanın kanlı bittiği iddia edildi.Bir kişinin ölüp, iki kişinin yaralandığı cinayetle ilgili CZN Burak olarak tanınan sosyal medya fenomeni Muhammed Burak Özdemir‘den açıklama geldi.

Hataylı CZN Burak’tan Kanlı Cinayetin Açıklaması..CZN Burak Kimdir? CZN Ne Anlama Geliyor?

İddiaya göre, ” “CZN Burak” lakaplı Muhammed Burak Özdemir’in sahibi olduğu restoranda, garsonların servis açma kavgası dışarı taşınınca bir kişi hayatını kaybetti. Olay İstanbul Levent’te meydana geldi. İşletmede garson olarak çalışan Zekeriya H. ve Mehmet G. arasında servis açma konusunda sözlü tartışma yaşandı. İddiaya göre Mehmet G., nargile yapan Suriye uyruklu Zekeriya H.’den servis açmasını istedi. Zekeriye H., arkadaşının isteğini yerine getirmeyince ikili arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Şef garson, durumu işletme sahibi Özdemir’e söyleyince iki garson arasındaki kavga yatıştırıldı.”

CZN Burak’ın Çalışanlarından Kanlı Kavga

“Zekeriya H., Mehmet G.’ye dışarıda buluşmayı teklif etti. İşletmenin yakınında gece saatlerinde buluşan taraflar arasında yeniden kavga çıkınca Mehmet G., belindeki silahı çıkararak Zekeriya H.’ye 2 el ateş etti. Zekeriya H. olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı, polisi arayarak cinayet işlediğini söyledi. Gözaltına alınan genç adam, tutuklanarak cezaevine gönderildi.”

İşletme sahibi Burak Özdemir’in ifadesine başvuruldu ve her iki şansın da restoranında garson olarak çalıştığını, işletme içinde herhangi bir tartışmaya şahit olmadığını, kavgayı diğer çalışanlarından öğrendiğini söylediği kaydedildi.

CZN Burak Haberleri Yalanladı

CZN Burak olayla ilgili beklenen açıklamayı şu ifadeler ile yaptı:

CZN Burak Kimdir?

Burak Özdemir, 24 Mart 1994 tarihinde dünyaya geldi. Takma adı CZN Burak olan Burak Özdemir, Hatay Medeniyetler Sofrası Aksaray’ın sahibi bir Türk şef ve restoratör. Türk yemek tarifleri hazırlama ve sunma tekniği onu internette ünlü yaptı. Açık Öğretim Fakültesinde eğitimini sürdüren Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi, Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başladıktan sonra İstanbul’da da şube açtı. Sosyal medyada paylaştığı video ve resimlerle ile sosyal medyanın yeni fenomeni olan Burak Özdemir, bu sayede Hatay Medeniyetler Sofrası’nı sosyal medyada popüler hale getirmeyi başardı.

CZN Ne Anlamı Geliyor?

Burak Özdemir’in dedesi kebapçılık mesleğiyle uğraşmasına rağmen Czn Burak’ın babası tekstil sektöründe faaliyet göstermiştir. Burada bir dönem çalışmaya başlayan Burak Özdemir, tekstil firmasında çalışırken buraya gelen yabancı müşteriler adını telaffuz etmekte zorlanınca o da babasının sahibi olduğu firmasının adı olan Cinzaro’nun kısaltması olan CZN’yi kullanmayı tercih etti.O dönemlerde sosyal medya hesabının başına eklediği bu lakap bugünlerde bir çok insan tarafından Burak Özdemir isminden daha fazla bilinir oldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER