Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay'lı Rabia Doya Doya Modadan elendi mi, ?

Hatay’lı Rabia Doya Doya Modadan elendi mi, ?

TV8′de yayınlanan Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Doya Doya Moda, yarışan Rabia merak konusu oldu

Hatay’lı Rabia Doya Doya Modadan elendi mi, ?

.
Geniş takipçi kitlesi tarafından takip edilen yapımda merak edilen sorulardan biri Doya Doya Moda Hatay’lı Rabia elendi mi, neden yok? oluyor.

Doya Doya Moda yarışmasının dikkat çeken isimlerinden birisi olan Rabia, birkaç programdır olmaması dolayısıyla araştırılan isim olmaya başladı.
Pek çok izleyicinin eksikliğini hemen fark ettiği isimler arasında yer alan Doya Doya Moda Rabia hakkında açıklama, Gülşah Saraçoğlu’ndan geldi.

Rabia Doya Doya Moda yarışmasından elendi mi?

Doya Doya Moda 2. sezonunun iddialı isimlerinden Rabia Ağca’yı 84. bölümde göremeyen program takipçileri elenme sorularını gündeme getirdi. Yarışmada uzun zamandır istediği başarıyı yakalamayan Rabia Ağca, geçtiğimiz hafta son anda elenmekten kurtulmuştu. Rabia Ağca ile ilgili açıklama Gülşah Saraçoğlu, 84 bölümde şunları söyledi:”Sevgili yarışmacımız Rabia’mız aramızda yok. Özel nedenlerden dolayı yapım şirketimizden de izin aldı. Ama tekrar gelecek, bu hafta Rabia’sız devam edecek, yarın da olmak üzere.

Rabia Ağca Hatay ‘lı

Hatay doğumlu olan Rabia Beyza Ağca, 21 yaşında, İddialı bir tarzı olduğunu belirten Rabia, “Doya Doya Moda’da ikinci sezonun en iyi giyinen yarışmacısı olacağım ve bu yarışmadan birinci olarak çıkacağım” sözleriyle yarıştaki iddiasını ortaya koydu. Yarışmanın öğrenci yarışmacılarından olan ancak okulunu donduran Rabia, tekrar sınava hazırlanıyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER