Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberHataylı sanatçı ve edebiyatçılar bir araya geldi.

Hataylı sanatçı ve edebiyatçılar bir araya geldi.

Hataylı sanatçı ve edebiyatçı kalabalık bir grup ArdAze Kafe’de bir araya geldi. Her hafta cuma akşamları sıcacık bir aile ortamında gerçekleştirilen şair-müzisyen Nebih Nafile’nin şiir ve türkü programına bu sefer edebiyatçı dostları katılım sağladı.

 

 

Genç girişimci Sezgin Kanatlı yönetimindeki ArdAze kafede 13 Aralık 2019 Cuma akşamı saat 20.00’da başlayan türkü gecesinde bağlamada Nebih Nafile, gitarda Merih Nafile ve ritimde Sercan Çençin misafirlere türkü tadında bir sunum gerçekleştirdiler.

AKKOYUNLU KİTAPLARINI İMZALADI

“Nokta Noktam, Başkentte Koltuk Meyhaneleri (Salih)” şiirlerinin kahramanı Dörtyollu Şair Rıza Polat Akkoyunlu’nun şair oğlu Ünata Öztürk Akkoyunlu’nun katılım sağladığı gecede çok sayıda şiir sever vardı. Gitarı ile müzik dinletisinin ardından en son yayınlanan “Nil’in Gözyaşları” şiir kitabını misafirlere imzaladı. Ünata Akkoyunlu: “Uzun süredir Bursa’da yaşıyorum, kentimiz Hatay çok güzel bir yer. Sizlerle aynı ortamda olmak benim için büyük bir keyif, onurdur. Organizeyi yapan Kültür Kentleri Birliği Hatay Başkanı Nebih Nafile arkadaşıma ve geceye katılım sağlayan siz değerli hemşerilerime açlığın ve savaşların olmadığı, özgür bir dünyada şiir ve türkü tadında bir yaşam dileği ile çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Onur konuğu şair Ünata Öztürk Akkoyunlu, İLESAM Hatay İl Temsilcisi Adil Çetin ve eşi, Diyabetle Yaşam Derneği Antakya Şube Başkanı Süleyman Nayman, Aknehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Yunus ve eşi, Hataylı şair ve yazar Duran Yaşar, Mehmet Ali Akyüz, Mahmut Çetin Zorba, Orhan Yeniocak, Sabahat Aslanyürek, Sevim Yunus Habip, Usulet Güner, Nurettin Bellur, Hikmet Güzel, Nuray Beşerikli, Sibel Bilek, Nadya Çapar, Gülşen Randa, Bahar Gül, Eylem Öfkeli ve çok sayıda misafirin katıldığı gecede hep bir ağızdan türküler söylendi ve hatıra fotoğrafları çektirildi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER