Pazartesi, Mayıs 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHataylılar Keser Ailesini Ziyaret Etti

Hataylılar Keser Ailesini Ziyaret Etti

Hatay Dayanışma Derneği yöneticileri, geçtiğimiz aylarda vefat eden Hataylı hayırsever iş insanı Makina Yüksek Mühendisi Dr. Keskin Keser’in ailesini ziyaret etti.

İstanbul Hatay Dayanışma Derneği’nin kurucu üyelerinden Keskin Keser’in derneğe yaptığı katkılarının yanında örnek kişiliği ve hayırseverliğinin önemine vurgu yapan yöneticiler, merhum Makina Yüksek Mühendisi Dr. Keskin Keser’in eşi Hatice ve kızı Güney Keser’i ziyaret ederek, merhum Keskin Keser’i saygıyla andıklarını belirttiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyaretle ilgili bilgi veren İstanbul Hatay Dayanışma Derneği Başkanı Fahir Semir Abacı, “Saygıyla andığımız Keskin Keser’in anılarıyla sohbetimiz derinleşti ve mana kazandı. Hatice hanım bize elleriyle hazırladığı Güllaç ikramında bulundu. Biz de rahmetli Keskin abimizin derneğimize sipariş edip ailesinin fertleri adına imzalattığı Naim Babüroğlu, Nisa Leyla ve Özge Doğar’a ait kitapları teslim ettik. Bu ziyaretimizden çok mutlu olan Hatice hanım, Keskin beyin dernek çalışmalarına yeniden destek vermesinden mutlu olduğunu ailesiyle paylaşması bize teselli oldu. Bu ziyarete, benimle birlikte eşim Selva ve Dernek Başkan Yardımcım sayın Ali Seyfettinoğlu ile gittik. Ziyaretimizin sonunda onlarıda dernekte görmekten mutlu olacağımızı söyleyip ayrıldık. Değerli kurucu üyemiz rahmetli Keskin Keser’i tekrar rahmetle anar, ailesine sağlık ve sabır dileriz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER