Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Çıkışa Geçmek İstiyor

Hatayspor Çıkışa Geçmek İstiyor

Atakaş Hatayspor yarın saat 17.00’da Alanyaspor’u konuk edecek. Yeni Hatay Stadı’nda oynanacak olan mücadelede Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

Zorlu maç öncesi Hatayspor 4 puanla 18’inci sırada yer alırken konuk Alanyaspor ise haftaya 9 puanla 11’inci sırada giriş yaptı.

Ligin ilk haftasında deplasman Fatih Karagümrük’ü 4-2 yendikten sonra çıktığı 7 karşılaşmada sadece 1 kez kazanabilen Alanyaspor bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 3 yenilgi ve 3 beraberlik aldı. 8 maçta rakip kaleye 11 gol atan Alanya, kendi kalesinde ise 16 gol gördü. Alanya ilk 8 hafta sonunda ligin en çok yiyen takımı konumunda bulunuyor.

HATAYSPOR ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

Serkan Özbalta yönetiminde çıktığı 6 maçta 5 yenilgi ve 1 beraberlik alan Atakaş Hatayspor, yeni direktörü Volkan Demirel yönetiminde çıktığı ilk maçta 3 puana uzanarak üzerindeki ölü toprağını attı. Geçtiğimiz hafta ligdeki ilk galibiyetini alan Bordo-Beyazlılar, saha ve seyirci avantajını kullanarak galibiyet serisini 2 maça çıkarmaya hazırlanıyor. Hatayspor bu sezon evinde oynadığı 3 karşılaşmada 2 yenilgi ve 1 ve beraberlik aldı. Yeni Hatay Stadı’nda ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak olan Hatayspor’da teknik heyet ve oyuncuların bir hayli hırslı ve istekli olduğu görüldü.

ALANYASPOR İLE OYNANAN MAÇLAR GOLLÜ GEÇİYOR

İki takım Süper Lig’deki 5’inci randevuya çıkacak. Hatayspor bir önceki sezon deplasmanda rakibine 6-0’la boyun eğerken, Hatay’daki randevu da ise gol sesi çıkmadı. Geçtiğimiz sezon oynanan maçlar ise yine sıra dışı skorlara sahne oldu. Yeni Hatay Stadı’ndaki maçı 5-0 kazanan Hatayspor, deplasmanda oynadığı maçı ise bir önceki sezonda olduğu gibi 6-0 kaybetti.

VOLKAN DEMİREL’İN RİBERİO DIŞINDA AYNI 11’LE SAHAYA ÇIKMASI BEKLENİYOR

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in kart cezalısı olan Ruben Ribeiro dışında, Sivasspor karşısında sahaya sürdüğü ilk 11’de en az bir değişiklik yapması bekleniyor. Sivasspor karşısında atılan 2 golde büyük pay sahibi olan Kerim Alıcı ile bu sezon ilk 11’de çıktığı ilk maçta golle buluşan Bertuğ’un kesik yemesi beklenmezken, cezalı olan Ruben’in yerine de Rayane Aabid’in şans bulacağı değerlendiriliyor. Sol bek mevkisi içinde Kaan Kanak’ın yerine Samuel Adekugbe ismi ağır basıyor. Hatayspor’un Alanya maçına Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Ognjen Vranjes, Burak Öksüz, Samuel Adekugbe, Mehdi Boudjemaa, Onur Ergün, Rayane Aabid, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Bertuğ Özgür Yıldırım 11’iyle başlaması bekleniyor.

Alanyaspor teknik direktörü Francesco Farioli’de Hatayspor’la oynayacakları maça çıkış gözüyle bakıyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER