Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Cuma Günü Toplanıyor

Hatayspor Cuma Günü Toplanıyor

Hatayspor, Cuma günü toplanıyor. Futbolcular, Antakya’da bir araya gelecek. Takım, 5 gün burada çalıştıktan sonra Antalya kampı ile hazırlıklarını sürdürecek.
-Hatayspor, ara transferde 2’si orta saha, 2’si defans olmak üzere 4 futbolcuyu kesin alıyor, ama ayrılacak da var!
Takım, burada 5 gün idman yaparak lige hazırlanacak. Teknik Direktör Volkan Demirel de Cuma günü Hatay’a gelerek takımın başına geçecek. Bu arada Hatayspor Futbol Takımı, 5 günlük Antakya idman programı sonrası soluğu Antalya’da alacak.

ANTALYA KAMPI 1 ARALIK’TA

Hatayspor’un Antalya kampı, 1 Aralık Perşembe günü başlıyor. Futbolcuların tamamı, ülke milli takımına giden Adekugbe hariç, Antalya kampında bir araya gelecek ve özel bir programla lig hazırlıklarını burada sürdürecek. Hatayspor, Antalya kampı sırasında 2 ya da 3 özel maç yapmayı planlıyor.

4 TRANSFER OLACAK

Hatayspor’da, ligde ilk yarı sonrası ara transfer için de çalışmalar yapılıyor. Edinilen bilgilere göre, Bordo-Beyazlılar, ikisi orta saha v ikisi de defans olmak üzere, minimum 4 futbolcu almayı tasarlıyor. Alınacak futbolcuların 6 ay kiralık ya da satın alma opsiyonlu olabileceği de kaydedildi.

TYLER BOYD İLE ANLAŞILDI, VOLKAN DEMİREL VETO ETTİ

Bu arada Hatayspor Transfer Komitesi’nin, bu süreçte Beşiktaş’la yolları ayrılan ABD’li Tyler Boyd ile ilgilendiği, hatta prensipte anlaşıldığı haberleri de geldi. Kulis bilgilerine göre, Bordo-Beyazlıların anlaşmak üzere olduğu Tyler Boyd konusu, Teknik Direktör Volkan Demirel’e aktarıldı. Teknik Direktör Demirel, bu futbolcuyu istemediğini kaydederek, veto etti. Böylelikle Tyler Boyd ismi Hatayspor’un gündeminden tamamen düştü.
Güvenilir kaynaklara göre, Hatayspor’un alacağı 4 futbolcudan 2’si orta sahada, 2’si de defansta oynayacak özelliklere sahip olarak düşünülüyor. Volkan Demirel’in de yönetime liste verdiği ve istediği futbolcuların alınması yönünde yönetime bilgi aktardığı öğrenildi.
Hatayspor kurmayları, transfer için para tedarik etmek suretiyle, 4 ismi kadrolarına katmak istiyor.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER