Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Galatasaray'ı Dörtledi!

Hatayspor Galatasaray’ı Dörtledi!

Konuk ekip Galatasaray, yeni hocası Domenec Torrent’le ilk maçına çıktı. Son 9 maçından sadece 1 galibiyet alan ve 27 puanla 13. sırada bulunan Sarı-Kırmızılılar zorlu deplasmandan da boynu bükük ayrıldı.

Hızlı başlayan mücadelede Galatasaray Emre Kılınç’ın 23. dakikada attığı golle öne geçti, 28’de Aanholt kaçırdığı penaltıyla farkı 2’ye çıkaramadı. 43’te Hatay, Mame Diouf’un penaltısıyla beraberliği yakaladı, 45+8’de Kerem Aktürkoğlu’nun attığı golle ilk yarıyı Galatasaray önde kapattı.

İkinci yarıda da iki takımın yüksek temposu devam etti. 62. dakikada Mohamed Kamara skora dengeyi getirirken 79’da Saba Lobzhanidze, Hatayspor‘u 3-2 öne geçirdi. Golün hemen ardından bir pozisyon sonrasında Taylan Antalyalı ile Ruben Riberio arasında gerginlik yaşanınca hakem Erkan Özdamar, Taylan’ı kırmızı kartla oyundan attı. 90’da Lobzhanidze bir kez daha sahneye çıkıp, fişi çekti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Hatayspor sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Sarı-Kırmızılı ekip son 10 maçta sadece 1 galibiyette kalırken, Hatayspor ise son 3 maçta 2. galibiyetini aldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER