Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Gaziantep FK'yı Mağlup Etti

Hatayspor Gaziantep FK’yı Mağlup Etti

Bordo-Beyazlı ekibin, 1’i penaltıdan olmak üzere 2 golünü de BERTUĞ kaydederken, Gaziantep’in golü LAZER MARKOVİÇ’ten geldi.
Antalya’da devam eden kamp kapsamında lig hazırlıklarını sürdüren, Süper Lig’in iki komşu ekibi arasında dün oynanan maçtan Bordo-Beyazlılar galip çıktı.
Dün Belek’te, Gaziantep FK’nin kamp yaptığı otele ait tesislerde, yağmur altında oynanan maçta, Hatayspor 11. dakikada penaltıdan Bertuğ’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bordo-Beyazlılar, 21.dakikada yine Bertuğ’un golü ile skoru 2-0’a getirdi ve ilk yarıyı da 2-0 önde kapattı.
 İkinci yarı da yağmur altında oynandı. Gaziantepspor, bu yarıda biraz daha derli toplu bir görüntü sundu. Nitekim 85.dakikada Valmir Vellupas’ın pasında Lazer Markoviç, şık bir vuruşla topu Hatayspor ağlarına gönderdi, 2-1. Maçta kalan sürede başka gol olmadı ve Hatayspor, Gaziantep FK’yi 2-1 yendi.
Bordo-Beyazlı ekip, Antalya kampında bugüne kadar 3 özel maç yaptı. Bu maçların birini Karagümrük önünde 2-0 kaybederken, Letonya ekibi önünde 3-1 ve Gaziantep FK önünde de 2-1 olmak üzere, 2 galibiyet elde etti.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER