Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak olan Hatayspor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde Osman Çalgın Tesisleri’nde gerçekleşen idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinden sonra taktik çalıştı.
İstanbulspor maçı için hazırlıklarını sürdüğünü dile getiren teknik direktör Volkan Demirel, “İnşallah milli takım arasına 3 puan kazanarak hedeflediğimiz şekilde gireriz. Biz buraya gelmeden önce hocalarımla beraber 12 ile 15 puan arası hedef belirlemiştik. Şu an 11 puanımız var kazanırsak 14 puan olacak. Hedefimize ulaşmak için de İstanbulspor maçını kazanmak istiyoruz, kazanmak için çalışıyoruz.” diye konuştu.

HATAYSPOR’DA DEVRE ARASINDA İZİN YOK
Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek arada oyunculara bir süre izin verileceğini söyleyen Demirel, “Sonra burada toplanıp bir zaman burada çalışacağız. Sonra da inşallah kısmetse Antalya’ya gidip orada hazırlık maçlarıyla beraber milli takım sonrası ikinci periyoda hazırlanacağız. Biliyorsunuz ondan sonra bir devre arası olacak ama orada izin vermeyeceğiz.” dedi.

Takımda, Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Bertuğ Özgür Yıldırım’ın durumunun iyi olduğu söyleyen Demirel, doktorların tavsiyesi doğrultusunda Bertuğ’a şans vereceklerini söyledi.
Takımda ayrıca, Kevin Soni ve Christian Atsu’nun sakatlıkları devam ettiği bildirildi.
